Om os

 

Historien om far og søn, der skabte et paradis for lystfiskere, men også historien om hårdt arbejde, passion og vilje.
 
Da Ronnies far, Benno Knappe, tilbage i 1989 åbnede en lille fiskebutik i Silkeborg, havde han næppe drømt om, at hans lille søn på 14 år skulle komme til at føre hans livsværk videre som en af landets største og mest eksklusive fiskegrejsbutikker. Men det er ikke desto mindre det der er sket.
 
I 1999 åbnede Benno og Ronnie i fællesskab Grejbiksen Århus på Randersvej 397 i Trige. De indgik aftale med den traditionsrige jagtbutik fra Århus, Nystrøm & Krappe, om at dele adresse, og man gik i gang med at renovere lokalerne.  Kort efter slog de to butikker dørene op for de jagt-og fiske glade århusianere. Der gik ikke mange år før Grejbiksen udvidede med en stor tilbygning og fik et samlet areal på over 600 m2.
 
I 2006 overtog Ronnie det fulde ejerskab af Grejbiksen Århus og fortsatte udviklingen af butikken. Desværre gik Grejbiksen, som så mange andre, heller ikke ram forbi finanskrisen. Men hårdt arbejde og opbakning fra kunderne har de seneste år sendt Grejbiksen Århus tilbage blandt de største og bedste fiskegrejsbutikker i landet.
 
De største og mest respekterede mærker er i dag at finde i butikken og kunderne valfarter til fra alle dele af landet.
 
Det store areal foran butikken er bl.a. indrettet med kastepool, så det er muligt at prøve og sammenligne fiskestænger inden man køber. Det er også muligt at medbringe sin fluestang, og så hjælper personalet med at finde og tilpasse netop den flueline der kaster bedst på den pågældende stang. 
 

 

 

Grejbiksen - Alt i fiskeudstyr

Vores fysiske butik i Århus N er en af landets største specialbutikker med alt til lystfiskeri og Outdoor. Shoppen indeholder en del af vores sortiment, vi håber du vil finde spændende information samt gode tilbud. Go´ fornøjelse og på gensyn til en oplevelse af kvalitetsgrej til din hobby.

-  lystfisker og indehaver