Nyhed fra Geoff Anderson – Thermal3™mellem lag

Oprettet d.

Det danske firma Geoff Anderson har netop lanceret deres helt nye Thermal 3 mellemlag, som vil gøre den seriøse lystfisker varm inden i, på selv den koldeste fiske dag.

 

 

Thermal 3 er et Polartec ® fleece mellemlag bestående af trøje og bukser, fleece er speciel ved at være mere ”vamset” end den traditionelle fleece,  det betyder mere varme til brugeren, men også mindre Micro plast i naturen, fordi det materiale der normalt klippes af er bibeholdt og dermed ikke bliver ledt ud i naturen. Det betyder at Thermal 3 er god for dig og god for naturen.

Thermal 3 top er forstærket med Power Stretch ®i siderne, for at give fleecen endnu mere flexibilitet, bukserne har Polartech stretch i skridtet, hvilket gør dem både mere behagelige og mere slidstærke.

Thermal3™byder som alt andet Geoff Anderson tøj på et utal af lækre detaljer, bl.a. tommelfinger hul i ærmerne, som giver dig mulighed for at varmehænderne og sikre at træjen sidder hvor den skal. Skræ lynlås i halsen, som gør at du undgår ”lynlås på lynlås” og derved dannelsen af en kuldebro.

På Thermal 3 bukserne er der en strop i buksebenene, som sikre at de ikke glider op når du eller tager waders på.

Thermal 3 er et perfekt mellemlag uanset om du er aktiv eller passiv i naturen og vil dermed være det perfekte valg uanset om du er tømre, fisker eller noget helt tredje. 

Du kan købe Thermal 3 lige her

Grejbiksen - Alt i fiskeudstyr

Vores fysiske butik i Århus N er en af landets største specialbutikker med alt til lystfiskeri og Outdoor. Shoppen indeholder en del af vores sortiment, vi håber du vil finde spændende information samt gode tilbud. Go´ fornøjelse og på gensyn til en oplevelse af kvalitetsgrej til din hobby.

-  lystfisker og indehaver