Karup-å konkurrence 12 - 14 August 2016

Oprettet d.

Så er det tid til årets store fiskekonkurrence i Karup Å

 

Husk det er i weekenden 12 - 14 August du kan fiske og deltage i den store havørred konkurrence i Karup Å

 

 

 

Igen i år er vi hovedsponsor for Karup-å konkurrencen. Vi er tilstede på pladsen hele weekenden og i år, har vi taget en masse lækre demo-hjul med fra traditionsrige HARDY. HARDY har de seneste år udviklet flere helt nye stænger og hjul og har i den grad gjort come back, på den internationale scene for high end fluegrej. Vi giver dig muligheden for at kaste med nogle af de lækre stænger, så du selv kan få fornemmelsen af hvad HARDY anno 2016 kan byde på, vi er sikre på du bliver overrasket. Der vil også være mulighed for, at se nogle af de klassiske HARDY hjul. Så kig forbi vores telt og få en god grej snak.

 

Husk du har mulighed for at prøve den helt nye Hardy Jet Switch fluestang, samt se de helt nye Hardy Spinnestænger som vi har Danmarks Premiere på denne weekend.

Du kan tilmelde dig konkurrencen i butikken på Randersvej 397 - Trige

 

Du kan læse mere om konkurrencen her:

 

 

http://www.karupaa.com/dk/index.asp?id=57

Grejbiksen - Alt i fiskeudstyr

Vores fysiske butik i Århus N er en af landets største specialbutikker med alt til lystfiskeri og Outdoor. Shoppen indeholder en del af vores sortiment, vi håber du vil finde spændende information samt gode tilbud. Go´ fornøjelse og på gensyn til en oplevelse af kvalitetsgrej til din hobby.

-  lystfisker og indehaver