Yeti – Dunjakkens Rolls Royce

Oprettet d.

Vi har solgt Yeti beklædning i mange år og de seneste år har vi afholdt et årligt lagersalg, det gør vi igen i år. Denne gang er det større end nogensinde før, vi forventer at have over 1000 enheder når vi starter salget torsdag 8. november kl.9 – 21. Det ser ud til at der i år er en fordeling på ca. 70% til damerne og 30% til mændene. 

 

Vest, jakke eller frakke, der er overtøj til enhver lejlighed

Uanset om du søger en rigtig tyk vinterjakke eller bare en let vest eller jakke, så finder du det til lagersalget. De fleste af Yeti produkterne er ekstrem lette og kan pakkes sammen i deres egen lomme, det betyder at de er nemme at have med overalt.

 

Selvregulerende dun, sikre dig optimal komfort

I alle Yeti´s dun produkter er der brugt certificerede europæiske dun af allerbedste kvalitet, det giver dig garanti for lang holdbarhed og god dyrevelfærdssamvittighed. 

Dun har nogle enestående egenskaber, som gør det til den mest optimale beklædning i skiftende temperatur, det betyder også at du vil føle det behageligt at bruge din Yeti beklædning i store dele af året. 

 

Unikt lagersalg

I Grejbiksen er vi stolte over at kunne tilbyde vores kunder muligheden, for at købe Yeti til helt uhørte priser med op til 75% besparelse. Yeti bliver sjældent solgt på udsalg, fordi deres produkter ganske enkelt er så populære at de bliver udsolgt i sæsonen. Vi har imidlertid indgået en aftale med Yeti som betyder at vi afsætter deres rester, vareprøver, messe-samples og udgåede vare fra hele Europa, som den eneste butik i Danmark. Det kommer dig til gode fra torsdag den 8. november kl. 9-21 og helt frem til lørdag den 10. november.

 

Det praktiske

Hvis du ikke lige ved hvor Grejbiksen er, så skal du indtaste adressen Langagervej 2, 8380 Trige i din GPS, så skulle du gerne komme lige til døren – vores adresse hedder egentlig Randersvej 397, men det kan GPS´erne ikke finde.. 

Vi glæder os rigtig meget til at se dig og vi bliver rigtig glade, hvis du tager dine venner, kollegaer og familie med, vi er sikre på der vil være noget som de fleste vil kunne bruge.

 

Vi ses i uge 45

 

Team Grejbiksen

 

Tekst Peter Fris

Foto Yeti - Knappes

Grejbiksen - Alt i fiskeudstyr

Vores fysiske butik i Århus N er en af landets største specialbutikker med alt til lystfiskeri og Outdoor. Shoppen indeholder en del af vores sortiment, vi håber du vil finde spændende information samt gode tilbud. Go´ fornøjelse og på gensyn til en oplevelse af kvalitetsgrej til din hobby.

-  lystfisker og indehaver