Bagagerumsmarked

Oprettet d.

Bagagerumsmarked
Bagagerumsmarked
Som noget helt nyt har vi valgt at indbyde til bagagerumsmarked på plænen foran butikken. Vi ved der bliver solgt og byttet masser af godt fiskegrej, så hvorfor ikke lave en dag, hvor vi kan mødes og lave nogle gode handler, så det fiskegrej du ikke bruger, kan få en ny ejer og blive brugt og du kan købe det du mangler.
Der er 50 stadepladser og de er helt gratis! Det er først til mølle prencippet, så skynd dig at sende en mail til info@grejbiksen.dkog book din plads. Du skal i mailen oplyse; navn - adresse - telefon nr. så sætter vi dig på listen og sender dig en bekræftelse.

Lørdag den 5. september fra kl. 10-14.00 er der gang i handlen og alle er velkomne. vi opstiller et stort markedstelt på p-pladsen, hvorfra vi holder oprydningssalg.
Kom og gør en god handel.

Grejbiksen - Alt i fiskeudstyr

Vores fysiske butik i Århus N er en af landets største specialbutikker med alt til lystfiskeri og Outdoor. Shoppen indeholder en del af vores sortiment, vi håber du vil finde spændende information samt gode tilbud. Go´ fornøjelse og på gensyn til en oplevelse af kvalitetsgrej til din hobby.

-  lystfisker og indehaver