Eksperterne i Grejbiksen

I Grejbiksen finder du tre fastansatte: Ronnie Knappe, Peder Pedersen og Peter Fris. Vi ser det ikke som et job, men nærmere som en hobby med indbygget job!
 
Med en gennemsnitsalder på under 40 år, og en samlet erfaring med lystfiskeri på over 100 år, så kan vi garantere dig en oplevelse uanset hvilken type fiskeri du vil prøve.
Ronnie Knappe
Ronni har en bred viden om stort set alle typer fiskeri. Ronnie har rejst meget og har stor erfaring med tropisk fiskeri, og det er også blevet til mange ture efter stør i Canada og laks på Island. Har du spørgsmål til fiskeri, så kan du godt være sikker på at Ronnie har svaret.
 
Peder Pedersen
Peder brænder for laks og havørred fiskeri og er en af landets bedste fluefiskere. Peder ved hvordan man sammensætter fluesættet uanset om det er tungt eller let. Han har kastet med de fleste fluestænger og liner, og har endda hjulpet flere producenter med udviklingen af stænger og liner.

Peder har den danske kyst og de østjyske åer som sit speciale, og bruger mange dage (og nætter) på Djurslands kyster og i Gudenåen.

Peder har desuden rejst meget og fisket i Norge, Canada og på Island, ,og senest gik turen langt ind i Nicaraguas jungle efter monster Tarpon. Alt forgår naturligvis med fluestang!
Når Peder holder ferie med familien, drager han afsted med sønnen Jonas efter rimter, hornfisk, makreller og mange andre spændende hjemlige fiskearter.
Peter Fris 
Peter er butikkens søfisker. Han har fingeren på pulsen hvad angår fiskeriet efter søernes store rovfisk. Gedde, aborre og sandart er de fiskearter som der bliver brugt mest tid på at overliste. Peter behersker de fleste teknikker indenfor jig og softbait fiskeriet, og er ikke bange for at afprøve nye teknikker.
Det bliver også til mange ture på kysten, særligt omkring Århus og Djursland. Peter fisker primært med spinnestangen, så har du brug for lidt tricks til de svære kystørreder, har han altid et forslag du kan afprøve.
Peter er også en erfaren karpefisker, og de seneste år er der også blevet tid til at prøve det danske størfiskeri.

Vi er sikre på, at du vil få en oplevelse, når du besøger butikken på Randersvej.
Vi har altid frisk kaffe på kanden og tid til en grej-snak.
 

Grejbiksen - Alt i fiskeudstyr

Vores fysiske butik i Århus N er en af landets største specialbutikker med alt til lystfiskeri og Outdoor. Shoppen indeholder en del af vores sortiment, vi håber du vil finde spændende information samt gode tilbud. Go´ fornøjelse og på gensyn til en oplevelse af kvalitetsgrej til din hobby.

-  lystfisker og indehaver