Butikken

Grejbiksen i Trige slog dørene op første gang i foråret 1999 på Randersvej 397 i Århus N. Butikken startede i relativt små lokaler med Bøssemager Nystrøm og Krabbe som nabo. Gennem årene har vi takket være alle vor kunder, haft mulighed for at udvide både sortimentet og butikken så vi nu er en af Danmarks største specialbutikker med kvalitetsudstyr til fiskeri og outdoor.

Du finder nu alle de førende mærker til alle former for fiskeri. Vi sætter en stor ære i at servicere alle kunder lige fra hyggefiskeren der fisker en gang om året til jer der bruger hele livet på vores fælles hobby.

Efter at butikken er udvidet i flere omgange har vi nu ca. 500 m2 under tag. Det har givet os plads til at lave en speciel outdoor afdeling med kvalitets beklædning til fritid, fiskeri og trekking.

Vor kursuslokale i butikken giver os muligheden for at afholde kursus i fluefiskeri, fluebinding samt foredrag om aktuelle emner.

Når der skal lidt mere luft under vingerne, tilbyder vi muligheden for at prøve grejet inden køb. På vor 10000 m2 store grund har vi fået lavet en kastebane med vandspejl, så man kan afprøve stængerne inden køb.

Masser af gratis parkeringspladser lige foran butikken, slip for stresset med at finde et sted til bilen. 

Køb det meste online...har du ikke mulighed for at besøge os, er du meget velkommen til at bestille varer i webshoppen. Så leverer vi det hele hos dig, selvfølgelig godt pakket ind og til en fornuftig pris. På gensyn til en oplevelse... lidt ud over det sædvanlige.

Grejbiksen - Alt i fiskeudstyr

Vores fysiske butik i Århus N er en af landets største specialbutikker med alt til lystfiskeri og Outdoor. Shoppen indeholder en del af vores sortiment, vi håber du vil finde spændende information samt gode tilbud. Go´ fornøjelse og på gensyn til en oplevelse af kvalitetsgrej til din hobby.

-  lystfisker og indehaver