Betingelser

Let og sikker handel hos grejbiksen.dk

Sikkerhed 
Når du handler på Nettet er det lidt anderledes end at handle i vores almindelig fysisk butik. Først og fremmest fordi du ikke kan stå med varen i hånden, inden du bestiller den. Men som forbruger kan du på alle måder føle dig sikker på Grejbiksen.dk.
 Vi lever selvfølgelig op til de krav, der er i lovgivningen.

Når du handler på nettet, anvender du altid dit kortnummer og kortets udløbsdato. Du bliver således aldrig bedt om at oplyse din personlige PIN-kode.

Når du anvender dit kort på nettet og dermed ikke anvender din PIN-kode, er du sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en Internetbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Hvis du handler i en fysisk butik, har du en selvrisiko på 1100 kr, når dit Dankort er misbrugt ved brug af PIN-koden.
På Grejbiksen.dk overfører vi naturligvis også dine betalingsdata via en sikker SSL-forbindelse. Det betyder, at oplysningerne bliver sendt krypteret, så det kun er PBS, der kan læse dem. Hverken Grejbiksen.dk eller andre har mulighed for at læse dine betalingsdata.
Når du anvender kreditkort hos Grejbiksen.dk, registrerer og gemmer vi derfor heller ikke hverken kort- eller kontooplysninger.

Bestilling
Når du bestiller varer via vores website, skal du være opmærksom på:
Alle priser på websitet er inklusive moms.
Alle priser på websitet er inklusive alle afgifter, told mm.
Aftaler på vores website kan indgås på følgende sprog: Dansk.
 
Betaling
Ved betaling med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. www.grejbiksen.dkbenytter SSL. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1100 kr., hvis dit Dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Grejbiksen eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Grejbiksen. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.
 

www.grejbiksen.dkkan du betale med følgende betalingsmidler:
• Dankort, Visa/Dankort
• Eurocard, MasterCard, Maestro, JCB
• Visa, Visa Electron, American Express
 


 
Aftalen anses for endeligt indgået, når ordren er blevet godkendt af Grejbiksen og betalingen er gennemført.

Forbehold for pris og tastefejl
Vi tager forbehold for udsolgte varer, tastefejl, billedfejl og prisændringer.
Vi kontakter dig, hvis ovenstående skulle være tilfældet i forbindelse med din ordre.
Grejbiksen kan annullere aftalen om køb i forbindelse med ovennævnte fejl.
 
Vi sælger de samme varer i vores butik, og vi kan derfor ikke garantere, at vores hjemmeside er opdateret for udsolgte varer.

 

Prisgaranti

Hos Grejbiksen forsøger vi altid at have de mest konkurrencedygtige priser, men vi har travlt og går mere op i at give vores kunder en god oplevelse, når de handler med os end i at holde øje med, hvad vores konkurrenter sælger tilsvarende vare til. Derfor giver vi dig prisgaranti på alle vore varer. Såfremt der imellem de varer du bestiller, er en eller flere der kan købes billigere hos en anden dansk registreret internetside, retter vi prisen til, således du køber til samme pris hos os. Der skal naturligvis være tale om nøjagtig den samme vare i samme antal.

Du bedes enten sende os en mail med linket hvor varen er set billigere eller skrive det i kommentarfeltet ved bestilling, herefter trækker vi differencen fra din faktura. Din betaling nedskrives til det korrekte beløb, som er det beløb der bliver trukket på din konto.

Prisgarantien gælder IKKE såfremt varen ikke er på lager i den anden butik, eller der er tale om et særtilbud, et restlager, et ophørsudsalg eller lignende. Prisgarantien gives på den gældende dagspris på købsdagen, og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Vi tager naturligvis kontakt til dig snarest muligt, såfremt der er tvivl om hvorvidt betingelserne for prisgarantien er opfyldt, således du kan vælge at gennemføre eller annullere ordren.

Skal du købe stort ind er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os for en god pris på lige det du skal bruge.

HUSK vi har STOR erfaring med fiskeri over det meste af kloden, så skal du ud at rejse, kan vi helt sikkert hjælpe dig med at sammensætte lige det grej du skal bruge.

Vi glæder os til at handle med dig.


Levering

• Der leveres kun i Danmark (ekskl. Grønland og Færøerne)  via GLS.
• Ved køb over kr. 500,- betaler www.grejbiksen.dk fragten.
• Ved køb op til kr. 500,- betaler du 50 kr. for fragten.

www.grejbiksen.dk benytter altid GLS som distributør.

Leveringstiden er som hovedregel 1 - 3 arbejdsdage, I tilfælde af restordre og bestillingsvarer vil vi kontakte kunden, og lave nærmere aftale.
 
Når du handler hos Grejbiksen.dk har du altid mulighed for at følge status på din bestilling via pakkesporingsnummer, der sendes via mail. 

Fortrydelsesret

Vi tilbyder fuld returret inden for 14 dage efter modtagelsen. Fortrydelsesfristen regnes fra den dag, du har modtaget denne vare. Hvis du vi anvende fortrydelsesretten skal du inden fristens udløb give Grejbiksen meddelelse herom, og du skal inden fristens udløb returnerer varen. Fristen er overholdt hvis meddelelse om fortrydelsen er kommet frem til Grejbiksen og returvaren er afsendt inden fristens udløb. 

Ved fortrydelse af køb kan du enten nægte at modtage varen, overdrage varen til postvæsenet/og eller fragtmand, returnere den til Grejbiksen, Randersvej 397, 8380 Trige.

Du bedes venligst oplyse ordrenummer/fakturanummer samt kontonummer, som du ønsker pengene tilbagebetalt på.
 
Falder den sidste dag for udøvelse af fortrydelsesretten på en helligdag, en lørdag, grundlovsdag, den 24. december eller den 31. december, udløber fristen den følgende hverdag.

 
Obs. - Ved brug af fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen. Og skal samtidig være opmærksom på, at vi ikke kan tilbageføre pengene til kortholder i butikken. Når du fortryder købet tilbagebetales købesummen til kortholder ved en overførsel til kortholders bank.
Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan dette kun ske, såfremt varen returneres i væsentlig samme stand ogmængde, som da du modtog den. Du må ikke bruge varen, hvis du vil bevare din fortrydelsesret. 

Originalemballagen udgør i mange tilfælde en væsentlig del af varens værdi. Manglende originalemballage vil derfor resultere i, at varen ikke kan anses for returneret i væsentlig samme stand og mængde. Fortrydelsesretten vil i så fald være bortfaldet. Vi anbefaler derfor altid at beholde den intakte emballagen indtil man er sikker på, at man vil beholde varen.


Når du fortryder købet tilbagebetales købesummen til dig ved en overførsel til din bank. Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes vil vi overføre beløbet til det angivne kontonummer

Ekspeditionen fremmes, hvis du vedlægger informationer i returpakken - eksempelvis kopi af bon, ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.


Reklamation

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde indtil 24 måneder efter modtagelsen kan klage over fejl og mangler ved produktet. Manglerne skal have været tilstede ved levering, og det er en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Hvis reklamationen er berettiget, vil man få varen repareret, ombyttet, eller pengene refunderet, og i visse tilfælde et afslag i prisen - det afhænger af den konkrete situation.   
I nogle tilfælde skal varen sendes til producenten for nærmere undersøgelse. Det kan påregnes, at der i visse tilfælde vil gå tid hermed.


Det er en betingelse for udnyttelse af reklamationsretten vedrørende mangler, at du sender varen retur til Grejbiksen, Randersvej 397, 8380 Trige. - eller aflevere varen fysisk i vor butik.

Du skal reklamere inden rimelig tid efter, at du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.
Ekspeditionen fremmes, hvis informationer vedlægges i returpakken - eksempelvis kopi af bon, ordrebekræftelse, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.
 
Flere producenter yder en garanti, der går videre end købelovens bestemmelser. Du kan læse mere herom ved det enkelte produkt, hos producenten eller du kan kontakte Grejbiksen for nærmere oplysninger. Køber har selv ansvaret for udfyldelse og eventuel registrering af garantibeviser.
 
I mange tilfælde vil vi – ofte i samarbejde med producenten – kunne give en service, der er bedre end loven foreskriver. Hvis der opstår problemer med det købte produkt, opfordrer vi derfor til, at du kontakter os, og vi vil forsøge at hjælpe dig bedst muligt.
 
Persondatapolitik

Hos www.grejbiksen.dk er vi meget opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager. Derfor:

• Videregiver vi ingen personlige oplysninger til tredjepart
• Indhenter vi ingen personlige oplysninger om dig fra tredjepart
• Lader vi det være op til dig, om du vil tilmelde dig vores nyhedsbrev eller blive slettet fra kundedatabasen
• Oplyser vi dig til enhver tid om, hvilke oplysninger grejbiksen.dk måtte have om dig. (jf. persondataloven), hvis du henvender dig til os.
Nedenfor kan du læse mere om, hvordan vi indsamler, beskytter og anvender dine personlige oplysninger. 
 
Cookies
Der benyttes ikke personfølsomme cookies. Det betyder at der ikke gemmes personoplysninger, men blot oplysninger som hjælper kunderne med at være logget ind og huske brugeradfærd som indkøbskurven. 

Logstatistik.
Logstatistik bruges på www.grejbiksen.dkog betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.
www.grejbiksen.dkanvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.
Logstatistik bruges til: at skabe øget brugervenlighed

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

• navn
• adresse
• telefonnummer
• e-mailadresse

Personoplysningerne registreres hos Grejbiksen og opbevares i 5 år (jf. bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
Alle ansatte i virksomheden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Registrerede personoplysninger transmitteres krypteret via en DIBS løsning.
Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos  Grejbiksen har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Grejbiksen via e-mail: ordre@grejbiksen.dk.
Grejbiksen, Randersvej 397, 8380 Trige er dataansvarlig.


Vi videregiver ingen oplysninger til tredjepart!
Hos Grejbiksen.dk er de oplysninger, du deler med os fortrolige. Vi videregiver eller sælger ikke dit navn, din e-mail, din adresse, kreditkortinformationer eller nogen anden form for oplysninger om dig til tredjepart.
De personlige oplysninger, du indtaster på Grejbiksen.dk videregives kun til DIBS (Dansk Internet Betalingssystem) for at kunne gennemføre betalingen, og til regnskabsdata i den udstrækning, som lovgivningen kræver det.
Grejbiksen.dk videregiver aldrig oplysninger til tredjepart.


Medlemsoplysninger
Hvis du vælger at registrere dig som bruger, gemmer vi dine personlige oplysninger for at kunne yde dig ekstra service som medlem. Vi gemmer alene de oplysninger, der er nødvendige for at kunne yde dig den service, som du har ønsket og tilmeldt dig aktivt.
Ingen af disse oplysninger videregives til 3. part.
Skulle du i øvrigt have spørgsmål om vores behandling af personlige data, er du meget velkommen til at sende os en mail til ordre@grejbiksen.dk 


E-markedsføring.
Du kan vælge at modtage vores nyhedsbrev (e-mail-reklame). Nyhedsbrevet indeholder information om virksomheden og dens produkter, relevante tilbud mm.
Nyhedsbrevet modtager du kun, når du har sagt udtrykkeligt ´ja tak´ hertil.


Om Grejbiksen.dk
Generelle oplysninger om virksomheden
Virksomhedens juridiske navn: Grejbiksen
Selskabsform: Privatejet
CVR-nummer: 28073267
Etableringsår: 1999
Adresse:
Randersvej 397, 8380 Trige, Danmark
Telefonnummer: 86 23 25 27
Fax-nummer: 86 23 22 02
Mail: ordre@grejbiksen.dk

 
 

Grejbiksen - Alt i fiskeudstyr

Vores fysiske butik i Århus N er en af landets største specialbutikker med alt til lystfiskeri og Outdoor. Shoppen indeholder en del af vores sortiment, vi håber du vil finde spændende information samt gode tilbud. Go´ fornøjelse og på gensyn til en oplevelse af kvalitetsgrej til din hobby.

-  lystfisker og indehaver